QR Code Business Card

OFERTA TRATAMENT BALNEAR BAILE HERCULANE

OFERTA DE TRATAMENT BALNEAR GRATUIT LA BAILE HERCULANE

Tratamentul balnear gratuit cu ape termale termosulfuroase de la Baile Herculane si proceduri de fizioterapie si kinetoterapie este recomandat pentru afectiuni reumatismale, sau profilactic, pentru persoane trecute de varsta de 45 de ani.

Pentru a beneficia de tratament balnear gratis aveti nevoie de bilet de trimitere ( bilet de tratament la Baile Herculane), de la medicul de familie, care va recomanda tratament balnear de recuperare cu ape termale termosulfuroase si fizioterapie la Baile Herculane  si card de sanatate.

Puteti beneficia de tratament balnear gratis la Baile Herculane, contactand urmatoarele unitati hoteliere care au contract cu casa de sanatate :

HOTEL AFRODITA

HOTEL DIANA

HOTEL DOMOGLED

HOTEL ROMAN

HOTEL DACIA

HOTEL CERNA

Tratamentul balnear gratis la Baile Herculane se face doar cu programare si in limita fondurilor decontate de casa de sanatate.

Tratamentul balnear gratuit la Baile Herculane include urmatoarele proceduri prescrise de medicul specialist balneolog:

PROCEDURI FIZIOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA

PROCEDURI  DE KINETOTERAPIE SI GIMNASTICA MEDICALA

BAI CU APE TERMALE TERMOSULFUROASE

Mai multe informatii puteti gasi aici : https://m.facebook.com/guranmed/  sau la telefon: 0753 421 480

Sănătatea nu este totul, dar totul fără sănătate este nimic! Cu o experienta vasta în recuperarea medicala și în special în hernia de disc, cabinetul privat va oferă o gama variata de procedee și exerciții de fiziokinetoterapie pentru ca pacienții noștri sa poata beneficia, de profesionalismul nostru!

VA ASTEPTAM CU DRAG la BAILE HERCULANE

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
line
footer
Premiul de EXCELENTA pentru SERVICIU REMARCABIL
2017
Prezentat de Gohotels.com
Copyright © 2013 Pensiunea "President" Baile Herculane. Toate drepturile rezervate | VREMEA / METEO in Baile Herculane
Design by Dorian


cazare herculane, cazare baile herculane, pensiune herculane, pensiuni herculane, pensiuni baile herculane, cazare pensiuni herculane, oferte herculane, baile herculane, herculane, cazare cu tichete de vacanta herculane, cazare cu voucere de vacanta herculane, tratament herculane, pensiuni de lux herculane, pensiune 4 stele herculane