QR Code Business Card

AQUA PARC BAILE HERCULANE

AQUA PARC BAILE HERCULANE

In curand va veti putea bucura la Baile Herculane de cel mai mare aqua parc din Romania , Therme Herculi, aqua parc similar aqua parcurilor moderne din Austria si Ungaria, care va fi la dispozitia dvs. atat in sezon cat si in extra sezon.

„Aqua Parcul de la Băile Herculane a devenit o realitate. Ministerul Turismului şi Dezvoltării a aprobat suma de 15 milioane de euro- bani cu care se va construi prima destinaţie de distracţie de acest fel din România. Construcţii similare ce vor funcţiona tot anul- indiferent de anotimp- se mai găsesc doar în Ungaria şi Austria
Primarul staţiunii, Nicusor Vasilescu, cel care a iniţiat acest proiect, s-a aflat la Bucureşti pentru obţinerii finanţării. Banii odată primiţi, s-a trecut la etapa a doua- lansarea licitaţiilor către eventualii constructori.”

Published By redactia@infocs.ro On June 30th 2011. Under InfoCS Tv, Turism, Știri Tags: aquaparc, herculane, Nicusor Vasilescu.

 

 

Luni, 31 Octombrie 2011. 79 vizualizări, 0 comentarii, 1 vot

Aquaparc la Herculane

Primăria Băile Herculane vrea să construiască un Aquaparc în staţiune, proiect cu o valoare de 31,1 milioane lei, fără TVA şi finanţat din fonduri bugetare.

Contractul de proiectare şi execuţie a Aquaparcului Therme Herculi va fi atribuit prin licitaţie deschisă şi va fi finanţat din fonduri bugetare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 decembrie, iar durata de finalizare a proiectului va fi de 16 luni de la data atribuirii contractului.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/aquaparc-la-herculane-951908.html

VA ASTEPTAM CU DRAG.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
line
footer
Premiul de EXCELENTA pentru SERVICIU REMARCABIL
2017
Prezentat de Gohotels.com
Copyright © 2013 Pensiunea "President" Baile Herculane. Toate drepturile rezervate | VREMEA / METEO in Baile Herculane
Design by Dorian


cazare herculane, cazare baile herculane, pensiune herculane, pensiuni herculane, pensiuni baile herculane, cazare pensiuni herculane, oferte herculane, baile herculane, herculane, cazare cu tichete de vacanta herculane, cazare cu voucere de vacanta herculane, tratament herculane, pensiuni de lux herculane, pensiune 4 stele herculane