QR Code Business Card

CAZARE BAILE HERCULANE

CAZARE BAILE HERCULANE PENSIUNEA PRESIDENT

BAILE HERCULANE ESTE UNA DIN CELE MAI VECHI SI RENUMITE STATIUNI BALNEOCLIMATERICE DIN ROMANIA, SITUATA IN PEISAJUL MIRIFIC AL VAII CERNEI.

*  PE LANGA MULTIPLELE POSIBILITATI DE TRATAMENT IN HERCULANE AL BOLILOR REUMATISMALE, IN ULTIMII ANI S-AU CONSTRUIT  NUMEROASE PENSIUNI NOI, CLASIFICATE LA 3 SI 4 STELE, CARE OFERA TURISTILOR PETRECEREA UNUI SEJUR DE NEUITAT LA BAILE HERCULANE, OFERIND SERVICII DE CALITATE LA PRETURI COMPETITIVE.

* IN BAILE HERCULANE  PENSIUNEA PRESIDENT SE AFLA SITUATA IN CENTRUL STATIUNII , ZONA HOTEL DACIA  ( HOTEL DOMOGLED ) ,RETRASA PE MALUL RAULUI CERNA,OFERINDU-VA LINISTEA SI RELAXAREA NECESARA PETRECERII UNUI CONCEDIU DE NEUITAT.

* IN IMEDIATA VECINATATE A PENSIUNII  PRESIDENT  SE AFLA STRANDURILE CU APA TERMALA , TERASELE SI RESTAURANTELE DIN STATIUNE, PARC DE DISTRACTII PTR. COPII IN SEZON, BAZELE DE TRATAMENT DIN BAILE HERCULANE.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Buzz
line
footer
Premiul de EXCELENTA pentru SERVICIU REMARCABIL
2017
Prezentat de Gohotels.com
Copyright © 2013 Pensiunea "President" Baile Herculane. Toate drepturile rezervate | VREMEA / METEO in Baile Herculane
Design by Dorian


cazare herculane, cazare baile herculane, pensiune herculane, pensiuni herculane, pensiuni baile herculane, cazare pensiuni herculane, oferte herculane, baile herculane, herculane, cazare cu tichete de vacanta herculane, cazare cu voucere de vacanta herculane, tratament herculane, pensiuni de lux herculane, pensiune 4 stele herculane